פיתה הודית על המחבת – צ'אפטי

במשפחה שלי ממש אוהבים לאכול פיצה לארוחת ערב...  זהו מזון חם, טעים, משביע ואפשר לשנות את המרכיבים על הבצק בהתאם לטעם ולצורך.  במשך השנים ניסיתי כמה מתכונים כולל בצק בתפיחה מהירה, בצק בתפיחה איטית (יומיים), בצק בתפיחה של כמה שעות... הכל היה מאד טעים אבל בסופו של דבר מכביד על…

סגור לתגובות על פיתה הודית על המחבת – צ'אפטי

סחוג תימני אדום

סחוג תימני אדוםמעודכן לפברואר 2021הוא חריף!  ומתאים רק למי שממש אוהב חריף או רוצה לנסות "חריף למתקדמים".  אפשר להכין ממנו בנדיבות כי הוא מחזיק מעמד יפה במקרר כמה שבועות.מבחינה טיפוליתהחריף משפיע על הגוף בשני שלבים.  בשלב הראשון הוא מחמם את הגוף וגורם לתחושה של חום במערכת העיכול ובכל הגוף.  הוא…

סגור לתגובות על סחוג תימני אדום

---------------------------------------------------------------------------

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.