סחוג ירוק מהיר

זה סחוג שאני מכין תוך 5 דקות, ממש על הדרך לפני ארוחת צהריים.

לקריאה על ההשפעה הטיפולית של הסחוג – היא ממש דומה אך מתונה יותר מהמנה הזו – סחוג תימני אדום

הסחוג הזה עדין יחסית ואפשר לשחק עם החריפות שלו בעזרת שינוי היחס של הכוסברה בממרח.
הוא הולך נפלא עם צלי בקר, שניצל, דג ואף כממרח לסנדוויצ'ים ולפיצה.

מצאתי שהוא עדין יחסית גם למי שסובלים מהקיבה עם מצבים כמו צרבת, הליקובקטור פילורי ובקע סרעפתי.  אפשר לנסות מעט מאד ולראות אם עובר בסדר.


המתכון – סחוג ירוק מהיר

מצרכים:

  • פלפל ירוק חריף
  • שן שום מקולפת
  • חופן עלי כוסברה
  • מעט מלח ופלפל
  • שמן זית לפי הצורך

הוראות הכנה:

  1. לטחון את הפלפל החריף, השום והכוסברה בבלנדר סטיק, מעבד מזון, מטחנת בשר או מכתש ועלי.
  2. להוסיף מעט שמן זית, מלח ופלפל.
  3. לסגור בתוך כלי אטום, ולשים מעט שמן זית בשכבה העליונה כדי לשמור על הטריות.

בתאבון!

תגובות בפייסבוק:
סגירת תפריט