המדריך לאפיית לחם מחמצת בבית (ללא לישה)

נתחיל בזה שאני ממש לא אופה, סתם אוהב לחם.כל מה שאני כותב כאן מבוסס על ארבע שנים של אפייה של לחם מחמצת מידי שבוע.  המטרה שלי היתה לדעת להכין לחם טעים לי ולמשפחה שלי, אז לא חיפשתי לדעת יותר מלהכין לחם מסוג אחד.ניסיתי כמה מתכונים, ראיתי המון סרטונים ביוטיוב, והטרדתי…

סגור לתגובות על המדריך לאפיית לחם מחמצת בבית (ללא לישה)

פיתה הודית על המחבת – צ’אפטי

במשפחה שלי ממש אוהבים לאכול פיצה לארוחת ערב...  זהו מזון חם, טעים, משביע ואפשר לשנות את המרכיבים על הבצק בהתאם לטעם ולצורך.  במשך השנים ניסיתי כמה מתכונים כולל בצק בתפיחה מהירה, בצק בתפיחה איטית (יומיים), בצק בתפיחה של כמה שעות... הכל היה מאד טעים אבל בסופו של דבר מכביד על…

סגור לתגובות על פיתה הודית על המחבת – צ’אפטי

---------------------------------------------------------------------------

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.