צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!
צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה - לפני בישול

צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!

המתכון -צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה - קל להכנה! מצרכים: 4 בצלים גדולים, חתוכים לרבעים.לאחר מכן יש להפריד בעזרת הידיים בין שכבות הבצל.הרעיון הוא לייצר מצע גדול עבור שאר מרכיבי הצלי. בשר - 2 ק"ג.אפשר כמה סוגים.  את כולם אפשר לקנות טריים או קפואים ולהפשיר אותם לאט במשך יומיים…

סגור לתגובות על צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!

חוויאג’ למרק

חוויאג למרק (לא להתבלבל עם חוויאג' לקפה) הוא תערובת תבלינים טחונים מהמטבח התימני והוא נכנס כמעט לכל תבשיל בשרי או צמחוני - כמו מרק, צלי בשר ועוד.לפני שנה מיכל שגרה בקצה הרחוב, לימדה אותי איך להכין את החוויאג' לבד ומאז יש לי תמיד במקפיא את כל התבלינים שצריך למתכון.אני מכין…

סגור לתגובות על חוויאג’ למרק
יוגורט ביתי – בשני מרכיבים בלבד!
יוגורט ביתי - מתכון בשני מרכיבים בלבד

יוגורט ביתי – בשני מרכיבים בלבד!

יוגורט ביתי הוא מקור טוב לחיידקים פרוביוטיים, פשוט להכנה ומהנסיון שלי גם יוצא טעים (וזול) יותר מהיוגורטים הקנויים.כל מה שצריך בשביל להכין יוגורט ביתי הוא חלב וגביע יוגורט ביו. אין פה שום תוספות או תחליפי חלב כמו שיש ביוגורט מהחנות כמו לדוגמא: אבקת חלב, מרכיבי חלב, מוצקי חלב וחומרי שימור.  והכי…

סגור לתגובות על יוגורט ביתי – בשני מרכיבים בלבד!

המדריך לאפיית לחם מחמצת בבית (ללא לישה)

נתחיל בזה שאני ממש לא אופה, סתם אוהב לחם.כל מה שאני כותב כאן מבוסס על ארבע שנים של אפייה של לחם מחמצת מידי שבוע.  המטרה שלי היתה לדעת להכין לחם טעים לי ולמשפחה שלי, אז לא חיפשתי לדעת יותר מלהכין לחם מסוג אחד.ניסיתי כמה מתכונים, ראיתי המון סרטונים ביוטיוב, והטרדתי…

סגור לתגובות על המדריך לאפיית לחם מחמצת בבית (ללא לישה)
הקציצות של סבתא של שחר
הקציצות של סבתא של שחר

הקציצות של סבתא של שחר

הקציצות של של סבתא של שחר התגלו אצלינו בבית אחרי שהבן הבכור שלי חזר הביתה ואמר שאכל קציצות ממש טעימות אצל החבר שלו שחר. השגנו את המתכון והנה הוא לפניכם.

סגור לתגובות על הקציצות של סבתא של שחר

מרק קובה סלק

לפני כמה שנים הלכתי ליואש שילמד אותי איך להכין אוכל טעים.בין המתכונים שלמדתי, היה את המרק המעולה הזה.  הוא ממש פשוט להכנה וטעמו משתבח מאד אחרי שנותנים לו לשבת לילה במקרר.אפשר להכין את המרק לבד, אבל כמובן שהרבה יותר טעים לאכול אותו עם הקובה.  מצאתי שהכי קל זה להכין את…

סגור לתגובות על מרק קובה סלק

בולונז

בולונז, פשוט להכנה והולך נפלא לא רק עם פסטה אלא גם בתוך פיתה, צ'אפטי או פיתה דרוזית.

סגור לתגובות על בולונז

המבורגר

מתכון פשוט, שיוצא טעים כמו במסעדה. הרעיון הוא לקחת בשר עם אחוז שומן גבוה, כך הוא יוצא עסיסי ולא יבש.

סגור לתגובות על המבורגר

---------------------------------------------------------------------------

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.