צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!
צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה - לפני בישול

צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!

המתכון -צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה - קל להכנה! מצרכים: 4 בצלים גדולים, חתוכים לרבעים.לאחר מכן יש להפריד בעזרת הידיים בין שכבות הבצל.הרעיון הוא לייצר מצע גדול עבור שאר מרכיבי הצלי. בשר - 2 ק"ג.אפשר כמה סוגים.  את כולם אפשר לקנות טריים או קפואים ולהפשיר אותם לאט במשך יומיים…

סגור לתגובות על צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!
הקציצות של סבתא של שחר
הקציצות של סבתא של שחר

הקציצות של סבתא של שחר

הקציצות של של סבתא של שחר התגלו אצלינו בבית אחרי שהבן הבכור שלי חזר הביתה ואמר שאכל קציצות ממש טעימות אצל החבר שלו שחר. השגנו את המתכון והנה הוא לפניכם.

סגור לתגובות על הקציצות של סבתא של שחר

בולונז

בולונז, פשוט להכנה והולך נפלא לא רק עם פסטה אלא גם בתוך פיתה, צ'אפטי או פיתה דרוזית.

סגור לתגובות על בולונז

המבורגר

מתכון פשוט, שיוצא טעים כמו במסעדה. הרעיון הוא לקחת בשר עם אחוז שומן גבוה, כך הוא יוצא עסיסי ולא יבש.

סגור לתגובות על המבורגר

צלי בקר מבושל עם תפוחי אדמה וחוויאג’

מעודכן אפריל 2021את המתכון הזה הכנתי כבר עשרות פעמים וכמעט תמיד הוא יוצא מעולה.הבשר רך מאד, והמנה משביעה וקלה לעיכול.כמו שתראו ישנם כמה אפשרויות להכנה של המתכון: דרך קצרה, ודרך ארוכה.בשנה האחרונה אני מכין בדרך הארוכה בגלל שהבשר רך יותר והטעמים עשירים יותר. מבחינה טיפוליתבשר הבקר משמש אותי בקליניקה ככלי עיקרי…

סגור לתגובות על צלי בקר מבושל עם תפוחי אדמה וחוויאג’

---------------------------------------------------------------------------

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.