מטבוחה מהירה

מטבוחה מהירהזאת לא באמת מטבוחה.  כבר חטפתי על זה שקראתי לה מטבוחה, כי אין בה פלפלים אדומים או פפריקה... אבל היא קלה להכנה, טעימה, ומשמשת כמנה חריפה וחמה.  הולכת מעולה עם טחינה לעידון החריפות, עם חביתה או ביצת עין, ועם מג'דרה.מבחינת ההשפעה הטיפולית המטבוחה דומה ל - סחוג תימני אדום,…

סגור לתגובות על מטבוחה מהירה

חמאה מזוקקת – גהי

חמאה מזוקקת - גהיעודכן בפברואר 2021חמאה מזוקקת היא חמאה שהפרידו ממנה את מוצקי החלב, ומה שנותר הוא שומן טהור. השימוש בחמאה מזוקקת קיים במשך אלפי שנים אצל עמים רבים, מהודו ועד תימן (סמנה), בשל האיכויות הרפואיות הרבות שיש לה:היא נשמרת לאורך זמן בחוץ ללא קרורטמפרטורת השריפה שלה היא כ 250…

סגור לתגובות על חמאה מזוקקת – גהי

סחוג ירוק מהיר

סחוג ירוק מהירזה סחוג שאני מכין תוך 5 דקות, ממש על הדרך לפני ארוחת צהריים.לקריאה על ההשפעה הטיפולית של הסחוג – היא ממש דומה אך מתונה יותר מהמנה הזו - סחוג תימני אדום.הסחוג הזה עדין יחסית ואפשר לשחק עם החריפות שלו בעזרת שינוי היחס של הכוסברה בממרח.הוא הולך נפלא עם…

סגור לתגובות על סחוג ירוק מהיר

סחוג תימני אדום

סחוג תימני אדוםמעודכן לפברואר 2021הוא חריף!  ומתאים רק למי שממש אוהב חריף או רוצה לנסות "חריף למתקדמים".  אפשר להכין ממנו בנדיבות כי הוא מחזיק מעמד יפה במקרר כמה שבועות.מבחינה טיפוליתהחריף משפיע על הגוף בשני שלבים.  בשלב הראשון הוא מחמם את הגוף וגורם לתחושה של חום במערכת העיכול ובכל הגוף.  הוא…

סגור לתגובות על סחוג תימני אדום

---------------------------------------------------------------------------

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.